Vyhlášen nový ročník ankety o Nej sestřičku!

01.04.2013 00:56

 

Vyhlášen nový ročník ankety o Nej sestřičku!
 
Příběhy známých tváří z nemocnic
 
Mnoho známých tváří zavítalo do Hotelu Majestic Plaza na setkání k příležitosti vyhlášení pátého ročníku Batist Nej sestřička, které se uskuteční dne 19.října v Náchodě. Hned na začátku vystoupila místopředsedkyně zdravotního výboru PS Soňa Marková a Anna Skalická z České asociace sester, které všechny uvítaly na této již tradiční akci ve prospěch zdravotních sester. Každoročně tuto akci pořádá Batist Medical a.s. Červený Kostelec s panem Davidem Novotným. Hned po úvodní řeči jste mohli spatřit známé osobnosti jako je Michaela Dolinová, Jan Cimický, Markéta Konvičková, Kamila Nývltová, Klára Kolomazníková s malou Valinkou, Madalena Joao, Michaela Nosková či Bohuš Matuš.  
 
Kamila Nývltová přišla na setkání rovnou ze školy, ve které má velice dobré výsledky, a hned se všem pochlubila, že jí maminka slíbila, když bude mít samé jedničky, že jí koupí dovolenou. Na to s velkým úsměvem na tváři dodala, že si vybere nějakou hodně drahou, ať to maminku něco stojí. 
 
Michaela Dolinová přiznala, že jí sestřičky jsou bližší než lékaři, protože prý mají vlídné slovo. Také dodala že ji čeká operace kolene, kterou bude muset podstoupit, protože jak stále běhá po pódiu, tak z toho má špatné vazy. Zmínila se také o mamince, která je oční lékařka. Maminka ji prý varovala, že už není nejmladší a nemá dělat psí kusy na pódiu, kde omotala do obvazů pořadatele Nej sestřiček Davida Novotného.
 
Klára Kolomazníková dorazila na setkání se svou malou Valinkou. Přestože viditelně zhubla, tak prohlásila, že chce ještě hubnout dál, protože chce letět do Ruska na festival v šatech, do kterých se asi zřejmě ještě nevejde a pokud je neobleče, tak prý nikam nepojede. 
 
Bohuš Matuš pronesl, že má rád zdravotní sestřičky, protože před několika lety  dokonce s jednou chodil tři roky. Jeho „sestřička" byla velmi náruživá a prý vůbec po nocích nespali, za což pak dostal vynadáno od pana profesora na konzervatoři, protože chodil celý bledý. Také dodal že dostával injekce vitamínu B, na podporu růstu vlasů, ale stejně to prý nepomáhalo.
 
Markéta Konvičková na sebe prozradila, že když byla jednou v nemocnici, tak dokonce omdlela při braní krve. Nemocnice nemá ráda už od mala, to dokonce pokousala zdravotní sestřičky u zubaře. Na setkání přišla s Danem Mrózkem.
 
Jan Cimický dostal od pořadatele akce Davida Novotného dort ke svým narozeninám, který mu popřál hlavně zdraví, a aby co nejméně potřeboval zdravotní sestřičky. 
 
Michaela Nosková po vydařeném koncertu celá zářila, přišla odpočatá a s úsměvem na tváři. Byla šťastná že vše proběhlo dobře a že už to má za sebou, ale přiznala, že si to moc ráda zopakovala, protože to bylo úžasné. Její tatínek prý plakal při koncertu dojetím. Také na sebe prozradila že jí sestřičky při kontrole zakázali hubnout, přímo jí řekli - už dost, paní Nosková s tím hubnutím, musíte se také pořádně najíst! 
 
Madalena Joao na sebe prozradila že se velice bojí zravotních jehel, a má z toho fóbii od mala. Pronesla že, než by se měla nechat píchnout, tak raději zemře. Byla prý v nemocnici jenom jednou a to když měla operované slepé střevo. Také se svěřila že by ráda opět letos vydala nové CD. 
 
Přihlásit nej sestřičku mohou všichni, je jedno kolik jí je let, výška či váha, jde o to, aby se zviditelnila profese zdravotní sestřičky a poukázalo se na jejich náročnou a obětavou práci.
 
Generální ředitel Batist Medical Tomáš Mertlík poukázal na práci zdravotních sester, je to opravdu velmi náročné, jsme rádi, že můžeme být u tohoto projektu prohlásil Mertlík.
 
Na nej sestřičky čekají disciplíny jako představení, otázka od poroty, módní přehlídka zdravotních oděvů od Zdravtex, úkol z ošetřovatelství či taneční disciplína. Přihlašovat můžete na stránkách www.nejsestricka.cz a to až do 2.6.2013.
 
Finálový večer se bude konat 19. října 2013 v Náchodě. Výtěžek z celé akce bude věnován pro Hospic Anežky České v Červeném Kostelci a pro nemocnice v ČR.
 
Autor - Markéta
Tento článek je také publikován na stránkách Chytrá Žena.cz, pro které byl mnou napsán. Kopírování zakázáno