na tento týden

14.01.2010 19:33

 Pokud máte doma pejska ve znamení Býka, je skvělá doba na to, ho trochu vycvičit. Hlavně pejsci cvičení pro asistenci a pro policii, budou vnímaví mnohem více, než jindy. Nezbývá tedy, než toho dostatečně využít. Více se dozvíte v horoskopu pro psy na tento týden (od 11. do 17. ledna 2010). 

 

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pejsci ve znamení Beránka už mají odpočívací dny za sebou a nyní bude na vás, jak jim budete stačit. Jednoduché vám to ale neudělají. V každém případě se vás nuda moc týkat nebude. Připravte se na delší a zajímavé procházky, kdy je budete neustále někde nahánět.

 Býk (21. 4. - 21. 5.)

Psí Býčci jsou stále docela dobře nastaveni na poslouchání, tak nezbývá, než toho dostatečně využít. Můžete i trochu přitvrdit, ale pozor, abyste to nepřehnali a zbytečně je neodradili. Období je skvělé provýcvik asistenčních a policejních psů. Je prostě skvělá doba.

 

Blíženci (22. 5 - 21. 6.)

Trochu vybíraví psí Blíženci teď tak nároční nebudou. Zabavíte je tedy věcmi, které už znají nebo nejsou až tak atraktivní. Nejvíce ale stále potěšíte svou přítomností, na to nezapomínejte. Alespoň občasné pohlazení a pochvala by měly být samozřejmostí. Zaslouží si to.

 

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Sníh teď nebude vůbec překážkou v tom, aby se vám podařilo přimět vašeho Ráčka k procházce. Zima ho až tolik trápit nebude a užije si hlavně dnů, kdy se nějaké to sluníčko ukáže. Jakmile se tedy udělá hezky, jeho neposednost ubrzdíte jen procházkou venku.

 

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Amarická akita nebo bavorský barvář jsou pejsci sice přátelští, ale zároveň i velmi poslušní. Pokud ovšem máte doma navíc Býčka, máte vlastně dokonalého psa s dokonalou povahou. Pravda, trochu si to pokazí koncem týdne, kdy už tak sladký nebude.

 

Panna (24. 8. - 23. 9.)

S pejsky ve znamení Panny se to musí dokonale umět. Mají-li ale alespoň trochu vnímavého páníčka, není to až takový problém. Jakmile ale jejich složitou povahu pochopíte, máte vyhráno. Tento týden budou maličko čitelnější, tak s nimi buďte stále v kontaktu.

 

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Na pejsky ve Vahách jděte tento týden trochu více opatrně. Nebude totiž vůbec nakloněn k tomu, aby se podřizoval. Dokonce i pejsci cvičení a skoro bezproblémoví moc vstřícní nebudou. Nezbývá, než tyto dny přetrpět. Pozor, abyste se nedopustili zbytečných chyb.

 

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Můžete klidně vyrazit se svým pejskem do přírody na delší procházku, pokud je narozen ve znamení Štíra. Sníh ani mráz mu tolik vadit nebudou. Ovšem pozor, aby se vám nenachladil. Dobře ho hlídejte a po každém pobytu venku mu dopřejte klidný odpočinek v teple.

 

Střelec (23. 11. - 20. 12.)

Pejsci ve znamení Střelce mají své dny za sebou a nyní budete mít doma svého miláčka v takové podobě, v jaké ho dobře znáte. Víte tedy jistě, co na něj platí a co ne. Do toho tedy můžete připojit nějakou odměnu za provedený výkon a hlavně pohlazení a pochvalu.

 

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vaše chlupaté Kozorohy dobře pozorujte. Jejich chování může být trochu podrážděné, za což bude moci hlavně počasí. Jde ovšem o to, abyste něco nezanedbali. Pokud se vám nebude cokoliv zdát, navštivte radějiveterináře. Jinak ale čekejte spíše klidnější a nerušené období.

 

Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

Soustřeďte na krmení a jeho kvalitu. Nyní by měli pejsci ve znamení Vodnáře dostávat spíše stravu vydatnější a obohacenou o důležité látky, které teď tolik potřebuje. Jeho imunita není moc silná a je nutné ji trochu podpořit. Své udělají i procházky ve slunném počasí.

 

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Pejsci ve znamení Ryb sice trochu ožijí, ale stále to nebude ono. Potřebují se vzpamatovat po Vánocích a ani počasí jim moc nepřidá. Moc na ně tedy netlačte, oni si sami řeknou, co kdy a hlavně jak. Uvidíte-li tedy, že nemají náladu na procházky a dovádění, tak je prostě nechejte.

 

Horoskop pro psy - býk