Spolupráce, reklama, bannery, odkazy, články, recenze

08.12.2014 17:08

Spolupráce, reklama, bannery, odkazy, články

 

Chtěli byste spolupracovat s námi?

 

1. Sponzor soutěže

Máte zájem o reklamu? Soutěž by byla s termínem soutěže týdenním, měsíčním nebo dle domluvy, Soutěžní otázka/y by byly směřovány na Vaše webové stránky, dle Vaší spokojenosti bysme se domluvili zda by se jednalo o jednorázovou či dlouhodobou spolupráci.

Jestliže se jedná o sponzorovanou soutěž, pořadatel do soutěže vloží pouze cenu - výhru, další propagace je zdarma, takže mimo ceny do soutěže Vás to nestojí nic, naopak máte možnost získat nové případné zákazníky. Reklama za cenu do soutěže. Výhry výhercům zasílám většinou já, na mé náklady, ale můžeme se dohodnout i jinak. 

2. Reklama - Banner, Textový odkaz

Máte zájem o reklamu na úvodní stránce? Zda by se jednalo o textový odkaz či banner, záleží na Vás!

Reklama, banner, textový odkaz - za velmi nízkou cenu, případně jen dar, domluva jistá.

3. Články

Váš již napsaný a připravený článek vydám nebo mohu zpracovat a napsat článek dle Vašich požadavků. 

Články - umístění Vámi zpracovaného článku - 100 kč měsíc.

Vypracování článku dle vašich požadavků - 1 článek 150 kč + 100 kč měsíční umístění článku. Po 3 měsících naprosto zdarma na stálo. 

Články mohu vypracovat i bez umístění na tyto stránky. Stačí na email zaslat požadavky a podklady. Článek bez umístění zde - 200 kč.

Tato cena za článek je pouze s uvedením autora, pokud máte zájem o článek bez uvedení autora, pod kterým budete vedeni jako autoři článku Vy, cena je 300 kč. Vše ale je i na domluvě, můžeme se dohodnout i místo peněžité na věcnou odměnu, případně jinak, stačí napsat. 

 

Možnost i sepsání recenze na Vámi zaslané zboží, které první otestuji a pořídím potřebnou foto-video dokumentaci. Tuto recenzi dle domluvy umístím na stálo zde, popřípadě si ji můžete dále zpracovat sami a využít pro své potřeby. Zdarma, pouze za zaslané zboží. Recenze na webu zůstane na stálo. 

 

Jestliže máte zájem o cokoliv z výše uvedeného, pište zde